Ett pärlvitt leende med skalfasader i Malmö

Vem vill leva utan espresson eller latten på morgonen? Snusen eller eftermiddagscigaretten? Tyvärr så gör de sitt och missfärgar tänderna, men med skalfasader i Malmö så löser vi detta.

Med skalfasader får du ett skinande leende. Har du gula eller bruna tänder så är detta lösningen för dig. Perfekt resultat med en gång. Skalfasader är gjorda av tunt porslin och fästs på dina tänder. De både ser och känns helt naturliga. Det första som sker är en gratis konsultation på kliniken där du får träffa en erfaren och lyhörd tandläkare som sedan undersöker för att se om du är en lämplig kandidat. Det enda negativa med skalfasader är att de inte är för alla och att det kan vara dyrt, men du kan kontrollera med Försäkringskassan om du kan få en del av summan betald av dem.

Enkelt ingrepp, bländande resultat med skalfasader

Att få skalfasader installerade är ett simpelt ingrepp som sköts av en erfaren tandläkare och det blir ett bländande resultat. Tiden och alla olika aktiviteter vi gör tar ut sin rätt, inte bara på kroppen men även på våra tänder, och det kan påverka vår livskvalitet. Skalfasader är oftast en mycket bra lösning på detta om du är orolig över vad en tandblekning kan göra med din munhälsa. Du får dessutom ett resultat direkt med skalfasad i Malmö, så om det kliar i dig att få dela ditt leende med världen är detta rätt väg att gå. Boka gratis konsultation idag.

5 Feb 2022