Tandimplantat en självklarhet i Göteborg

När tänderna blir så dåliga och inte kan lagas eller om de slås ut måste ett beslut tas. Vill man ha glugg eller få ett tandimplantat på en klinik i Göteborg?

Kerstin hade varit ute och rest i ett helt år. Livet hade varit fantastiskt. Det enda tråkiga var tandvärken som inte ville ge sig. Att gå till tandläkare i ett annat land var inte ett alternativ. Hon var rädd för tandläkaren och visste inte vilken typ av tandvård hon skulle få.

Kerstin visste att det inte var bra, men tog värktabletter när det blev för besvärligt. Hon skulle gå till tandläkare när hon kom hem till Göteborg lovade hon sig själv.

Valet hemma i Göteborg – tandimplantat eller glugg

För första gången i sitt liv var hon glad att få gå till tandläkaren och hoppade lätt upp i stolen och gapade stort. Tandläkaren tittade och hummade. Med en vass krok kände han på tanden och hon ryckte till av smärta.

Det hade gått för långt. Tanden behövde dras ut. När tandläkaren såg hennes uppspärrade ögon lovade han att hon skulle få bedövning. Men det var inte det förstod han sen. Hon ville inte ha en glugg. Medan bedövningen verkade förklarade han att det fanns en möjlighet att hon kunde göra ett tandimplantat. Ingen skulle se skillnaden på hennes egna tänder och implantatet.

Tandläkaren visste att Kerstin varit ute och rest det senaste året och berättade därför att hon kunde få en avbetalningsplan som passade hennes möjligheter att betala av kostnaden för tandimplantatet. Läs mer om tandimplantat på den här hemsidan: tandimplantatgöteborg.nu

15 Apr 2022