En tandläkare med många talanger

Tänk att tillhöra en tandvårdsklinik som har det mesta. Så himla smidigt. Oavsett om man har ont i munnen eller om estetisk tandvård är det man söker. Finns de klinikerna på riktigt?

När Bianca flyttade till Karlstad från Stockholm var det massor av saker som måste ordnas. En av dem var att hitta en tandläkare som hon kunde gå till regelbundet. Något som var av hög prioritet hos henne. Därför gick hon systematiskt igenom alla klinikernas hemsidor på jakt efter sin nya tandläkare.

Till sin lycka fann hon en som passade perfekt. Den låg nära hennes bostad vilket var ett stort plus.

Ett brett utbud

Flytten gjorde hon pga ett nytt välbetalt jobb i IT-branschen. Av den anledningen valde hon en klinik som hade en modern teknik för tandreglering. Att kunna få raka fina tänder utan att ha en mindre attraktiv tandställning lockade. När allt var på plats skulle hon dessutom bleka tänderna. Allt passade bra nu när hennes liv skulle börja på ny kula.

Förutom att bli fin i munnen värdesatte hon att ha en bra tandläkare hon kunde besöka regelbundet. Gärna bli kallad till då hon hade lätt för att glömma att boka tid. Men det fanns ytterligare en sak som gjorde att hon bestämde sig. Att tillsammans med de andra tjänsterna hon önskade även kunna kontakta dem om något akut hände var en deal breaker.

Vid ett sådant tillfälle kunde det vara skönt att komma till en bekant plats med människor som hon kände igen. Mer om tandvård på denna hemsida: tandläkarekarlstad.nu 

22 May 2021