Estetisk tandvård för ett vackert leende

Ett vackert leende och vita tänder tackar man inte nej till. Dock är det inte alltid fallet att man har de där vita, raka tänderna. Men med estetisk tandvård kan man åtgärda det som inte finns.

Men det är ändå omöjligt att förneka den goda effekt självförtroendet får om man ägnar lite tid och pengar på sitt utseende. Ibland kan det räcka med nya kläder eller en hårklippning. I andra fall kan man behöva estetisk tandvård. För fläckiga, mörknade eller gula tänder kan göra en mer självmedveten. Till den punkt att man inte vill le eller skratta offentligt. På en klinik som erbjuder estetisk tandvård kan du få behandlingar som gör dina tänder vitare och rakare. Tandblekning är mycket vanligt och kan få bort den där gulnaden som man får efter många år av kaffedrickande.

När smärtan är akut

Vid akut smärta eller olycka behöver du kunna få en tid snarast, inte gå och ha ont i flera dagar. I Stockholm är det lätt att hitta kliniker som erbjuder både estetisk och allmän tandvård, och akutmottagning på klinikerna blir alltmer vanligt. Kämpar du med tandvårdsrädsla? Inget att oroa sig för, många kliniker har personal som är speciellt tränade och erfarna för att hjälpa dig som får panik inför tandläkarbesöket. Hos en tandläkare som får dig att känna dig trygg och lugn kan besöken till och med bli behagliga. Tala med personal på kliniken innan du väljer den. På så sätt försäkrar du dig om att du får det bemötande du förväntat dig.

7 Jun 2021