Putsa lite på fasaden

Det kan tyckas vara fusk att sätta skalfasader på sina tänder, men alla medel är tillåtna när man vill se frisk och pigg ut. Dölj enkelt dina gula och trista tänder och visa en vit fasad utåt.

Låt din tandläkare i Malmö hjälpa dig, så får du det vita och jämna leende du drömmer om. Det är en stor fördel socialt och i arbetslivet att känna sig fin i munnen. Precis som att vi kan gå till frisören, färga håret och förnya oss, kan vi också gå till tandläkaren av estetiska skäl.

Tandläkaren har expertkunskap

Din tandläkare vet precis hur man ska göra, han har expertkunskaperna, metoderna och materialet. Du ska bara bestämma själv hur du vill att dina tänder ska se ut. Det är inget dåligt erbjudande, eller hur? Hur än tänderna ser ut när man går till tandläkaren kan man få förslag på tandblekning, skalfasader, implantat och korrigeringar. Det är en riktig humörhöjare att äntligen få visa upp det leende man vill. Fasaden kan ibland vara nog så viktig. Det beror förstås på hur dina tänder ser ut nu och vad nu det beror på. Har du skadat tänderna eller om de med åren blivit missfärgade av rödvin och rökning, behöver du inte nöja dig med att ha det så. Kontakta din tandläkare i Malmö och boka tid, så gör du något åt saken.

Att rätta till ett snett bett

Behöver du först och främst göra en korrigering av hur tänderna sitter, förfasar du dig nog vid tanken på att behöva ha tandställning. Men numera finns det nya material, skonsammare fästen och möjlighet att få tänderna på rätt plats nästan utan att det känns. Din tandläkare tar bilder, och sedan får du påbörja en behandling där återbesöken går ganska fort. Du behöver alltså inte avsätta speciellt mycket tid för att gå till tandläkaren, utan dina tänder rättas till kontinuerligt. När tänderna sitter på rätt plats igen, plockar ni fram bilderna och du kan lätt se vilken skillnad det blev. Det är inte konstigare att vilja ha fina tänder än att vilja vara välklädd och snygg i håret. Allt bidrar till det helhetsintryck du vill ge till omvärlden. Du vågar söka andra jobb, och du vågar le mot kameran på en fest. Du känner dig mer självsäker bland folk du inte känner. Och framför allt, du kommer att trivas så mycket bättre i vardagen när du har putsat lite på fasaden.

24 Aug 2020