Satsa på estetisk tandvård

Man behöver inte ha hål i tänderna för att boka tid hos tandläkaren. Man kan vilja ha hjälp med missfärgade eller sneda tänder, för att få ett utseende som man trivs bättre med. Varför inte?

Med dagens moderna material, skonsamma skenor, tandblekning och implantat, skalfasader och alla sorters knep och hjälpmedel kan man ganska mycket själv bestämma hur man ska se ut. Tandläkaren är uppdaterad om det senaste på marknaden, så om du till exempel vill ha fatt i en expert på estetisk tandvård i Malmö, hittar du det lätt. Det är inte fel att vilja rätta till sådant som man vantrivs med. Tänderna visar man ju upp hela tiden, varje gång man ler, och man har rätt att vara nöjd med sig själv.

Välj nyans på tänderna

Man kan tycka att filmstjärnorna och kändisarna har osedvanligt vita tänder. Skalfasader ger en jämn och fin tandrad, för de sitter utanpå de vanliga tänderna. Det är bra att veta att du faktiskt själv kan bestämma vilken nyans du föredrar. Du kanske inte precis vill ha ett bländande vitt leende, och du väljer den nyans som passar just dig.

Ska du ha in ett implantat, som till exempel en konstgjord tand som sitter fast med en titanskruv, ska den ju passa ihop med de andra tänderna, så att det ser naturligt ut. Du kan också välja att bleka dina tänder, så det finns mycket att välja på inom estetisk tandvård. Boka in en tid hos tandläkaren, även om du inte har hål i tänderna. Mer information om estetisk tandvård kan du hitta här: estetisktandvårdmalmö.se 

9 Mar 2021