Välj din specialist

Tändernas skick är mycket viktigt för både måendet och utseendet. Därför är det viktigt att man sköter om sina tänder och även går till sin tandläkare för regelbundna besök och åtgärder.

Idag är det möjligt att välja precis vilken vårdenhet och behandlande personal man vill. Det gäller såväl inom tandvården som inom övrig vård. Fördelen är att man kan välja en klinik där man arbetar istället för där man bor. Och att man kan välja någon som man känner passar med hur man själv vill ha besöken och vården. För att välja en tandläkare i Hallonbergen som passar dig så är det bara att kontakta den tandläkaren, eller kliniken, och boka en tid. Svårare än så är det inte.

Passande för patienten

Även om alla tandläkare utför samma åtgärder så är det ändå en hel del som är olika. Kanske vill man ha en tandläkare som pratar mycket eller en som är mer tystlåten. Man kanske har skräck för besöken och vill ha någon som är speciellt utbildad på att ta hand om patienter med det obehaget. Hur man än vill ha det så finns det alltid någon som passar. Och man kan också välja ett team eftersom tandläkare och tandhygienister ofta arbetar på samma klinik.

För att underlätta i vardagen kan man be om att få bli kallad en gång per år, eller med annan frekvens om man så önskar. Det är ett enkelt sätt att sköta sina besök men slippa hålla koll på det själv.

2 Dec 2020